top of page
Giza.jpg

Best opplevelse på stor skjerm                                                                                                                                                     Ca 40 min lesetid

 PYRAMIDENE 

Omsider når de Giza pyramidene i Egypt! 

Med ett stråler det opp en energisøyle fra toppen på den største.  Det var nok dette som skulle gjøre kreftene deres sterkere. Aurora plasserer seg rett over strålen. 

Aurora sier:
Oppgrader biologi:
Frekvensnivå: 3,5​

Frekvensnivå: 3,7
Frekvensnivå: 4,0
Mål nådd.


Det kiler i hele kroppen. Tankene i hodet forsvinner. Det prikker i fingertuppene! Hva skjer? tenker Jax
Så kommer masse informasjon inn i hodet! Akkurat som han laster ned noe fra internett,  bare rett inn i hodet. Han får en følelse som om han blir forandret til noe mer liksom! Jax kan kjenne superkreftene! Han føler nesten at han blir hele universet!  For en deilig følelse.
Jax føler seg oppglødd og kreativ! Hvorfor vet jeg så mye nå plutselig? Jeg vet til og med hvordan vi skal redde Erra utbryter han!
Altar sitter å mediterer mens han mumler noen rare lyder. Så åpner han øynene og sier!
-Sånn! vi er oppgradert til tetthetsgrad nivå 4.

Men hva var det egentlig som skjer med oss? -spør Jax litt forsiktig. 

-La oss bare si pyramidene er litt mer magisk enn dere tror, sier Altar med et lurt smil. Så settes kursen tilbake til Oslo! 

ufo_begge.png
pexels-mathias-pr-reding-4394232.jpg

 MÅNEN 

Hjemme igjen. De merker begge den spesielle og rare følelse. Hjernen virker skarpere. De ser klarere farger, luktene virker sterkere. Og helt sånn uten videre vet begge to hvordan de skal redde Erra. Merkelig... Portalen ligger i USA, nærmere bestemt Mount Shasta-sier de i kor!
 
-Men hvordan skal vi klare å få 10 000 mennesker til å bidra med kjærlighet. Vi må få oppmerksomhet! Men hvordan.... De tenker så tenker så det knaker! 
-Nå har jeg det! Vi lager en YOUTUBE video selvfølgelig! Vi forteller om greia og ber om at alle i hele verden hjelper oss. Youtube er liksom måten å nå ut til folk med en beskjed.

Men jeg har ikke fått egen mobil ennå, fortsetter han, så jeg må bare tyvlåne fattern sin.
Jeg får egentlig ikke lov til å bruke den, kun ved nødstilfeller. 
-Og dette er i allefall et supernødstilfelle, smiler Altar.

 -Og jeg vet hvor vi kan filme! Vi tar en tur til månen og filmer direkte derfra! Da vil vi få oppmerksomhet fra hele verden! Jaa, fett!!!  Jax er så ivrig at han klarer nesten ikke å snakke!
-Supersmart, sier Altar!
 
Selfie_on_moon.jpg

De setter seg inn og fyker av gårde! Det tar bare 13 minutter. Merkelig å se månen komme nærmere og nærmere. Tenk at det er over 50 år siden noen har vært her.  De lander mykt med Aurora ved Clavius krateret og hopper ut. Så rigger de opp med selfiesticken og starter en direktesending! 

 Skroll nedover Hei alle mennesker av jorden!
Håper vi har deres oppmerksomhet, nå som vi er direkte fra Månen. Vi kommer til dere med VELDIG viktig informasjon! Mitt navn er Altar og jeg kommer fra Erra, en planet i Pleiadane. Vi har blitt invadert av de onde Draco romvesnene. De vil ødelegge alt vi har og gjøre oss til slaver.
 
Jeg flyktet og kræsjlandet her på jorden i går kveld. Jeg får hjelp av min jordiske bror Jax, som har lovet å hjelpe meg å redde min planet fra en katastrofe! Vi MÅ åpne en portal på Mount Shasta og ta med oss kjærlighets-energien til Erra! Det vil gjøre det umulig for Dracoene å være der lengre. Vi trenger hjelp fra dere!
Presis kl 12.00 Lørdag 20.sept vil vi at dere skal fokuser på kjærlighet til planeten Erra! Minst
10 000 må delta ellers får vi ikke aktivert portalen og Erra er tapt for alltid! Dracoene tåler ikke kjærlighet, og derfor kan vi åpne stjerneportalen og ta med oss kjærlighetsenergien igjennom. Om dere hjelper oss denne gangen vil dere ikke angre! Jeg lover! Del denne videoene med så mange dere klare! Tusen takk!»
desktop_youtube.png


Sånn ferdig. Vi poster vi den på Youtube når vi kommer tilbake til Jorden! 
Det går et par dager, og datoen nærmer seg. Det er nå over 234000 stk som har sett videoen. Den har blitt superpopulær på Youtube! Alle deler den med hverandre! Det lover virkelig bra! Erra sin skjebne ligger nå i menneskenes hender…
mountShasta.jpg

 DEN STORE DAGEN 

Nok en gang setter de seg i Aurora og fyker avgårde! Aurora stopper opp rett over Mount Shasta. 
 
-Hmm, hvor mange husker på oss i dag da, tenker Jax? Vil det være nok? 
Klokken tikker mot kl 12.00. Jax er spent. Nå skal de virkelig reise til en annen planet som den første i historien! Jax føler litt at det er som han skal hjem igjen! Underlig...
-Dette går bra! sier Jax og ser på Altar! Han blunker tilbake og viser tommel opp!

Det begynner å gnistrer litt, så dukker det opp en slags portal...

-Yes!!! Portalen er aktivert!


Folket ditt vil hjelpe oss Jax! Er du klar? Vi må tenke på at vi skal til Erra i Taygeta Solsystemet, så havner vi der! Er du klar? 
wormhole1.jpg

  PORTALEN  

Med ett blir de sugd inn i metallklumpen og de ender opp i en slags stjernetunnel!
De farer igjennom tunnelen i en voldsom fart. Jax blir svimmel og holder seg fast i noe.
I det fjerne skimter de noe…
-Er det Erra?  spør Jax!
-Vet ikke? sier Altar mens han myser for å fokusere skikkelig!  
Exit_wormhole.jpg

 ERRA 

_erra.jpg
 De skyter ut av portalen, men lander forsiktig i en park. 
Alle plantene har visnet, gresset er gult og brunt og det er mørke skyer på himmelen. Det lukter vondt og det er kaldt. Fargene er nesten borte. Rett og slett en uhyggelig stemning.Erra er ødelagt, tenker Altar. Vi kom for sent.

 
Jax-altar_portal.jpg
Det kryr av Dracoer overalt, men det virker som om Jax og Altar er usynlige for dem! 
De bryr seg ikke. De bare står å ser påden åpne portalen. Venter de på noe?
 
-Hvorfor ser de oss ikke spør Jax?
Jax vet ikke, og trekker på skuldrene.
Kom! vi må finne mamma og pappa roper Altar!
dracos_dør.jpg

 KJÆRLIGHETSENERGI 

Men plutselig så skjer det noe med portalen. Noe vakkert kommer ut fra den. Dansende lys nesten.... En slags magisk energi. symfoni-musikk uten lyd

 

 


.

-Se, Jax, det er kjærlighet! Fra de på Jorden.

Gutta får hakeslepp, for de har aldri sett så flotte farger!

Rundt dem kryr det Dracoer som ser fortvilet ut. De faller ned på knærne og begynner å gråte. De dirrer mens de blir mer og mer gjennomsiktig. Der er akkurat som om de forsvinner ut av vår virkelighet. Til slutt er de helt borte. Portalen er en nå åpen og energien fortsetter å strømme ut fra den.
Så skjer det noe underlig. Fargene kommer sakte tilbake og folk kommer ut i gatene. Solen titter frem, og barna ler og synger i bakgrunnen. Det lukter blomster og varmen er tilbake. Alt forandrer seg til slik det var før. Til og med kolibrien dukker opp igjen.
 
-Wow, Jax står å måper! Dette er det vakreste jeg har sett! Alt bare går tilbake til slik det var!
Menneskene smiler som om ikke noe har skjedd. Det var ikke mange minuttene siden alt virket dødt. 
-Oi oi, den kjærlighets-energien som ble sendt gjennom portalen tok knekken på Dracoene! Uansett hvor sterke Dracoene er, kan de ikke eksistere når så intense kjærlighetsbølger blir sendt inn hit! Alt er visst mulig!  Nå vekker den Erra til live igjen!
-Menneskene fra jorden har gjort en utrolig jobb! sier Altar med tårer i øynene. Han er rørt, glad og takknemlig.
-Vi er jo alle i familie,  sier Jax og blunker.

 
talk2.png
-Nå må finne mamma og pappa og alle de andre som er tatt til fange…Hvor kan de være?
Altar får inn en telepatisk beskjed i hodet, det er fra mamma:
"-Kom hjem å spis middag Altar."
-Hva, er de hjemme? Det kan da ikke stemme?
Stjernebrødrene hopper inn i Aurora og sette kurs for hjemmet til Altar. Og riktig nok, de er hjemme og det lukter middag. I tillegg oppfører de seg om ikke noe har hendt! Altar og Jax ser forundret på hverandre.
 
-Hvem er vennen din, undrer pappa mens han setter maten på bordet.
-Dette er Jax, en kompis.
-Vil han også spise med oss? fortsetter pappa.
 
-Stopp en halv, utbryter Altar! Hvorfor er dere her? Er ikke dere tatt til fange av Dracoene? Trodde dere satt i en celle på et romskip eller noe jeg?!
 
-Tatt til fange? Mamma stopper opp og ser rart på Altar.
-Har du det bra? Fantasi har du i alle fall.
-Men Dracoene da? De invaderte Erra jo!
Foreldrene ler forsiktig.

- Nei  nå tuller du fælt sier, De er jo ikke her- sier mamma og vinker dem til bords.
Jax og Altar ser på hverandre som to spørsmålstegn. De trekker på skuldrene og setter seg ned for å spise. Altar tenker han skal fortelle hele historien til sine foreldre en annen gang, men nå ville han bare tilbake til hverdagen der alt var normalt
Altar-family.jpg
Ingen vet hvorfor foreldrene til Altar ikke husker noe, men kan det hende at kjærlighetsenergien virkelige endret virkeligheten til noe bedre? Til slik det var før invasjonen? 
 
Han skulle på en måte gjerne fortalt foreldrene sine hvor heltmodig han hadde vært og hvordan Jax hadde hjulpet han. 
Men når han tenker over det er jo det bare fordi han vil ha litt ekstra skryt. Han vet jo at på Erra var jo alle like mye godt likt og populære uansett hvor flink eller kul du var. Egentlig så var det ikke så viktig. Altar tenker han skal fortelle hele historien til foreldre en annen gang, men nå ville han bare ha middagsmat. 
_erra_edited.jpg
ufo_begge.png

Etter middagen må Jax returnere til Jorden. Han har ikke lyst, men tross alt var det jo en lillesøster og to foreldre som kanskje savner han?  Hyper driven på Aurora er fikset og derfor er det ikke så vanskelig å bringe Jax tilbake relativt fort. Nå får Jax jaggumei muligheten til å kjøre Aurora med hyperdriven også.

byebye.jpg

-For en dag! Tidenes eventyr! De hadde reddet Erra fra Dracoene! Tenk det!  Oppdraget er utført! Fått en ny bror! Check! Glem de skatetricksene! Han har lært mye viktigere ting og vært steder ingen har vært før. Jeg må være verdens heldigste! - tenker Jax!

Snipp snapp snute, så var eventyret ute!


Om du likte historien er det supert om du deler den på sosiale medier.

  • Facebook
bottom of page