top of page
COVER-Aurora_med_Altar kopi.jpg

 Basert på en sann historie fra en annen versjon av virkeligheten 

FUNGERER BEST PÅ STOR SKJERM

STJERNE
BRØDRENE

 Skroll nedover 

logo_media.png

-Hvordan Jax & Altar

reddet planeten Erra

fra Dracoene

AV HÅKON & DANIEL TOSTERUD BUNÆS  
info

 UNIVERSET 

Vi bor på jorden, og jorden er en av 9 planeter i vårt solsystem. Solsystemet vårt tilhører en galakse. Alle de små hvite prikkene du ser under, er faktisk egne solsystem som alle har sine egne planeter. Denne galaksen du ser her er 1 av 250 000 000 000 galakser. Det betyr at universet er så stort at det ikke går an å forestille seg.  
 
Tror du det finnes intelligent liv eller romvesener et sted utenfor dette solsystemet vi bor i? Vi vet ikke helt sikkert svaret på det ennå.  Men noen mener å ha sett UFOer.  Andre sier de til og med har landet på jorden og noen påstår at de har møtt utenomjordiske vesener. 
 
Dette er en historie om en slik hendelse. Når du har lest hele historien så kjenn godt etter om du tror at dette virkelig kan ha hendt.  Kanskje du har fått sett litt inn i en annen virkelighet som eksisterer et sted langt unna oss. Kan det  hende at dette er noe hele verden vil snakke om i fremtiden. Tenk om det er deg det hender med neste gang...

 Skroll nedover 

 JAX 

Jax er en glad 10 åring som bor i Skoleveien. 12 like utenfor Oslo. Der bor han sammen med foreldrene sine og en liten irriterende lillesøster på 6 år. Han elsker skateboard, Playstation og fotball!  Skolen hans ligger rett nede i gata, så det er kun 3 minutters skolevei og 1 minutt med brettet.
Jax_dance.png
Det er en sen kveld, og Jax har lagt seg. Vanligvis pleier han å sovne fort, men i kveld har han ligget lenge våken fordi han ønsker seg så veldig en storebror. En ordentlig tøff storebror som kunne lære han de kule tingene – ting som ingen andre kunne. Jon og Theo i klassen hadde storebrødre, og de lærte så sykt mange skatetriks av dem. Dette ligger Jax og tenker på, og så skjer det noe.
Jax_sleeping.png
ser_ut-vindu kopi.jpg
Boom!!! Hva var det blinket og det lyden?!!

Jax ser ut vinduet på soverommet. Det er en masse merkelige lys i alle slags farger nede ved skolen, nesten som nordlys eller julelys? Hva kunne det være? Jax blir nysgjerrig.

 

 Skroll nedover 

Dette må han undersøke! Jax bestemmer seg for å snike seg ut og åpner vinduet forsiktig. Som en katt lister han seg langs hekken og ut mot Skoleveien mens foreldrene sitter foran TV`n og ikke vet noe om det hender som skjer på skoleplassen. 

 

Jax nærmer seg det sterke lyset. Han har gåsehud, men er ikke redd. Hva er det han ser? Det ser ut som en flygende tallerken eller en UFO.  Jax blir litt engstelig. Men dette må være det mest spennende og skumle han har opplevd noen gang. Er det besøk fra verdensrommet? Plutselig åpner det seg en dør og han ser en fot komme ut av døren på farkosten…

  Omtrent samtidig langt borte i en stjernesamling som kalles Pleiadene 

 Skroll nedover 

_erra.jpg

 PLANETEN ERRA 

25 lysår unna jorden finner vi den vakre planeten Erra.  Den ligger Solsystemet Taygeta som ligger i stjernesamlingen Pleiadene. På Erra er det ikke forurensing, og det kryr av plante- og dyreliv.
På Erra bor det mange mennesker, og alle lever i harmoni med naturen. Men det beste av alt er at det ikke finnes fattigdom, fordi alle deler med hverandre. Å eie for mange ting er ikke bra, for da glemmer man det viktigste -  å være sammen med hverandre. Det har de lært. Alle er vennlige og hjelpsomme, ingen er uvenner. Der har vi mye å lære av våre kosmiske slektninger.
 
Slektninger? Ja, faktisk. Selv om vi har lært at vi mennesker stammer fra apene, så er en annen historie som forteller om at menneske-rasen stammer fra et område i universet som kalles Lyren. Menneskene spredde seg etter hvert til mange forskjellige områder i galaksen vår etter den forferdelige Orion-Krigen der menneske-rasen nesten ble utslettet. Vi er nå spredt overalt, og noen besøker hverandre og innimellom til og med oss her på jorden.  Pleiade-folket fra Erra er blant dem. De ønsker fortelle oss at vi er i slekt og vil hjelpe oss å utvikle samfunnet vårt. De mener det er viktig at vi utvikler bevisstheten vår slik at teknologi ikke vil ta over fremtiden.

 Skroll nedover 

wp6168385-alien-worlds-wallpapers.jpg
wp6168404-alien-worlds-wallpapers.jpg

 ALTAR FRA PLEIADENE 

Altar er en ganske kul utenomjordisk gutt på 10 år som bor sammen med mamma og pappa på planeten Erra. Han lever et trygt og godt liv. Altar er en skøyer som elsker fart og spenning. Han drev med den popuære sporten  "Rail-surfing". Det vil si å surfe på et brett på skinner som er montert oppe i lufta slik som på bildet. Det gikk fort og det hendt at noen skadet seg, men takke være noe som heter Med-pods, som var en slags automatisk-bli-frisk-sykeseng så tok det bare noen timer før man var frisk igjen. 
this_is_jax.png
Altar har alt han kunne ønske seg, men innerst inne savner han noe. Han savner noen han aldri hadde møtt han før? Det høres kanskje rart ut, men sånn er det. Altar ser opp mot stjernene og fantaserer om at han en dag vil få besøk av denne mystiske personen. 
Altar-family2_edited.jpg
Aurora_med_Altar_etter_crash.jpg

 Skroll nedover 

 AURORA 

 
 
Alle unge hadde sin egne lille flygende tallerken, modell Aurora TR3B. Akkurat sånn som våre familier har sin egen sykkel. Men Aurora var også som et familiemedlem. Jo mer de kommuniserte, jo bedre kunne de forstå hverandre. Man kunne faktisk snakke med Aurora fordi den hadde noe som kalles kunstig intelligens. Det som var ekstra kult med Aurora var at hun kunne sveve uten noen motor og at hun kunne reise utenfor tid og rom.
Aurora var mer enn en maskin, den var på en måte en del av Altar. Aurora kunne nesten alltid forstå hvor eller hva Altar ville gjøre. Så Aurora ble selvfølgelig tatt godt vare på. Dessuten var Aurora programmert slik at det var kun Altar som kunne bruke henne.
Det er kveld på Erra og foreldrene er på besøk hos noen venner og Altar var hjemme for å bli bedre kjent med sin egen kompis. 

INNVASJONEN

innvation.jpg

Altar står intetanende hjemme i hagen å mekker litt på Aurora da han plutselig hører han en dyp summe-lyd, og han lurer på om det kommer fra Aurora. Så faller det en mørk skygge over området.
Hva er det som blokkerer solen? Aurora begynner å blinke med alarmen og
Altar kaster et blikk opp. Han blir sjokkert!

De var mange av dem og de svevde

sakte og tett over byen.

Himmelen var dekket av store Draco romskip! Var det en invasjon? Var de deres tur nå?

 

 Skroll nedover 

Draco kopi.jpg

 DRACO RASEN 

Dracoene var en rase som holdt til i stjernebildet Orion der mange onde romvesen-raser holdt til. Altar hadde lært om de Reptil-lignende vesenene på skolen. De var menneske-rasens hovedfiende og var sett på av andre som den ultimate krigerrasen. De vil kun dominere, ødelegge og gjøre ofrene til slaver. 

Dracoene hadde allerede invadert og tatt over mange andre planeter i stjernesytemet Lyra og Pleiadene.

Det eneste som kunne brukes mot dem var at de ble sårbare når de møtte godhet og positiv energi… Det tålte de ikke.

Familien til Altar hadde trent på sine telepatiske evner i mange år og hadde faktisk blitt ganske god på dette. Å ha telepatisk evner betyr at man kan kommunisere gjennom tankene sine.

Nå får Altar en slik telepatisk beskjed:

altar_face_invation.png

"Altar, Erra har blitt invadert
av Dracoer og vi er tatt til fange! Røm nå! Du har en bror blant stjernene, finn han. Aurora viser vei. Kjærlighet er et våpen.
Bare dere kan frigjøre oss.... Kontakter deg snart.
Frykt ikke!
Vi er glade i deg. Mamma og Pappa"

Altar begynner å gråte, men han forstår alvoret og han må rømme med en eneste gang før det er for sent! Aurora står parat og klar til take-off.

 FLUKTEN 

_erra.jpg

 

3-2-1 Swooosh!

Så bar det ut i verdensrommet i en forrykende fart. Han ser hjemplaneten Erra bli mindre og mindre og til slutt forsvinne i det fjerne...

ufo25_edited_edited.png

Han hopper inn i UFOen sin og spenner seg fast!
Med usynlighetsfunksjonen på Aurora kunne de rømme uten å bli sett av Dracoene.  
Altar roper: Aktivererer usynlighetsmodus. Aurora UFO blir helt usynlig. Start gravitasjonkanselatoren... 

ufo25_edited.png
this_is_jax_edited.png
bottom of page